divendres, 21 de desembre del 2012

Publicació Digital

La publicació digital


El títol de l'entrada que presento avui dóna nom a un dels treballs importants que presentem en el modul corresponent a COED i GITIC. Es tracta d'una presentació on mostrem la recerca i seguiment que hem fet sobre un personatge que hem considerat que és un bon comunicador. Per tal de analitzar el personatge escollit ens hem basat en les característiques que vàrem definir a COED així com en els continguts del llibre Com parlar bé en públic. Us presento a continuació la publicació que hem fet amb el meu grup.

Risto Mejide

Amb el meu grup hem estat seguint un dels personatges més mediàtics i coneguts del panorama televisiu actual, Risto Mejide. La nostra tasca ha estat la de rastrejar les petjades d'aquest peculiar individu i per acabar-ne fent una presentació. Us deixo a continuació el producte final que vem elaborar amb el Prezi




Voleu seguir-lo vosaltres?

Si voleu fer com nosaltres i seguir el Risto a través de les xarxes socials no dubteu en entrar al seu perfil de Facebook o Twitter. Malgrat ser un personatge que crea molta controvèrsia té un humor que no deixa indiferent, ni tan sols als que ens cau malament, com és el meu cas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada