diumenge, 30 de desembre del 2012

Conclusió?

Benvinguts de nou!

Bé, com passa en la majoria de les coses, tot té un principi i un final i és que fa ja tres mesos que vaig iniciar aquesta aventura. Deixeu-me, però, que us digui una cosa, de moment no firmaré cap final, senzillament posaré un punt i apart a la història d'aquest bloc. Si tot va bé, encara que no ho faré tant regularment, miraré de seguir escrivint al bloc per parlar-vos de la meva formació, compartint amb tots vosaltres totes aquelles informacions, idees, i materials que em semblin interessant.
Em permetre, però, en aquesta entrada fer una mirada enrere per repassar de què us he parlat durant aquest semestre que estem a punt de tancar.

Fent inventari puc adonar-me de les moltes eines que he descobert, eines molt útils com el propi Blogger, Google Drive, una eina que vaig començar a fer servir el primer dia i no tinc cap dubte que utilitzaré d'ara en endavant. Us he presentat eines com el Google Reader, Prezi,CmapTools i Pearltrees, totes elles molt útils per recollir i organitzar informació. Més eines de futur, com l'Scratch per programar, o el JClick quan us parlava de les diverses formes d'utilitzar un ordinador. Vàrem donar un cop d'ull a tasques com la Taxonomia de Bloom o les competències de la UNESCO i la ISTE. Totes aquestes són eines que presentava des de la assignatura de GITIC, però cal aturar-nos a pensar també en les competències comunicatives, o la descripció, tasques que vem treballar a COED.  I les guindes del pastís ja són els treballs  que fan referència a tot el modul, com són la publicació digital o l'exposició d'identitat i territori.



Segurament us preguntareu què és aquesta imatge, doncs bé, aquesta imatge fa referència a un treball dels que no us he parlat, una tasca que vàrem treballar des de seminari i que porta per nom Mirades a l'educació que volem. M'agrada tancar aquesta entrada amb una activitat que no parla de GITIC ni de COED. Tanco l'etapa d'aquestes assignatures obrint-ne una altre que potser parlarà més d'això, del que estic sembrant i del que vaig recollint. És per això que tanco l'entrada amb el fruit del que he sembrat el primer semestre, que és només una de les primeres passes que he fet en l'aventura que tot just ha començat aquest any.

Arribats a aquest punt em queda només desitjar-vos que tingueu una bona entrada al nou any i que acabeu de passar unes molt bones festes.

Fins ben aviat!

Josep Duran

4 comentaris:

  1. imoressionant, com tot el que fas! molt bé Josep.

    Felicitats!

    pd: fes un llibre, continua amb el blog, i no deixis de fer poemes que ets un artista!

    ResponElimina
  2. MOLT BEN ELABORAT!!

    ESTIC SEGUR DE QUE SERÀS UN MESTRE GENIAL! PERQUE ETS MOLT I MOLT TREBALLADOR! ETS TOT UN EXEMPLE DE CONSTÀNCIA I AXÒ NO TOTHOM HO TÉ!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies Lucia i Manu! No espero menys de vosaltres, que consti. A seguir treballant tots plegats.

    ResponElimina
  4. Josep! Quina conclusió més ben feta, de fet tot el blog es genial! Em sembla fantàstic que no abandonis el blog, ja que realment està molt ben fet i elaborat!
    El cartell amb la poesia és precios, em va encantar, ets tot un artista! Felicitats!

    ResponElimina